Мода

Когато синьото наистина е най-топлият цвят

Как ще го носим тази пролет?

В поредицата от дъждовни дни си е истинско щастие, когато се появи слънце в някой малко по-топъл следобед. Не само защото мога да се насладя на лъчите му, докато отпивам от любимото си лате навън, но и мога най-после да облека нещо от пролетния си гардероб, особено новите находки в него. Да, кое момиче не обича веднага да ги разходи из града, и то без да се налага да носи палто. Признавам, че още не съм прибрала зимния си гардероб, но това изобщо не ми пречи да го обновявам за идващите по-топли дни, надявам се.

Въпреки че се опитвам да бъда по-практична в шопинга, за да избегна излишното затрупване с неща, които няма да нося, бях сигурна, че тази пролет искам да имам цветен костюм. Затова и когато видях блейзъра и панталона на Tommy Hilfiger в светло синьо, изобщо не се поколебах, че това са моите находки. Просто обожавам всички нюанси на този цвят. Издава го и федората, с която ги комбинирах. Блейзърът умишлено избрах в доста по-голям размер от моя, защото обичам да ми стои по-свободно, макар че това налага да навивам ръкавите му. Но пък открих и прекрасен бял тишърт, отново от Tommy Hilfiger, с който се получи свежа комбинация за пролетта.

Комбинация, която за работни срещи може да бъде допълнена от мокасини, а през уикенда те спокойно могат да бъдат заменени от бели кецове. Хубаво е да има някакъв ярък акцент в тоалета, а в моя тази роля изигра шапката. Тя може да бъде и в бежово или бледо розово, ако искате да се получи по-пастелен аутфит. Въпреки това за мен синьото продължава да бъде най-топлият цвят, просто защото и едноименният филм е сред любимите ми.

Аутфит: Блейзър, панталон и тишърт Tommy Hilfiger, мокасини, чанта и шапка архив на стилиста

Kолекцията е налична в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. 

От 23-ти април (този петък) ще има специални изненади в магазините, чак до края на месеца.

С подкрепата на Tommy Hilfiger