Мода

Любимите кубинки, които ще носим тази зима: 10 шопинг находки

Една страхотна и универсална опция за сезона

Ботушите с връзки и по-точно кубинките са основна част от всеки есенно-зимен гардероб. Въпреки че моделите в стил чорап и ефектните дизайни до коляното могат да идват и да си отиват, един чифт стабилни боти над глезена е наистина надеждна класика, от която винаги имаме необходимост в по-снежните и студени дни. Точно затова днес подготвихме една селекция, сред която всяка от вас може да намери онези ботуши, които сме сигурни, че ще станат ежедневна част от стайлинга ви през целия сезон. Поредното доказателство защо е важно да инвестираме в неща, които са неподвластни тенденциите и ще може да носим с всеки тоалет поне няколко сезона.

Кубинките мога да се стилизират по всякакъв начин. Има по-груби модели, които могат да се комбинират по-небрежно с дънки или слим панталони, но пък се съчетават доста добре и с поли и рокли, както в мини, така и в миди дължини. По този начин добавят леко гръндж вид на иначе прекалено елегантни неща и точно в тази еклектика понякога се крие добрия стил. По-изчистени, с капси, с по-висока подметка, лачени – ще видите голямо разнообразие, като черният цвят изцяло доминира, което прави кубинките още по-лесни за стилизиране.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sonia Lyson (@sonialyson)

Този сезон любимата ни скандинавска марка Ganni направи колаборация с легендарните ботуши Dr Martens. Това лимитирано издание отдава почит на оригиналния дизайн, с издайнически жълти шевове, допълнени от масивно лого на езика. Верни на философията на марката за опазване на планетата, те също са направени от рециклирани материали.

 

20 стайлинг идеи с всичко, което ще носим през декември