Мода

Любимият ни цвят се завръща този сезон

И ни дава простор, свобода и обещание за ново начало

Любимият ни цвят се завръща този сезон

Фотограф: Йоанна Лязова

Пролетта пристига с изобилие от свежест и обещание за ново начало, проблясък на свобода и простор, които се отразяват в нашия гардероб и стил. С топлите лъчи на слънцето, разцъфтяващи цветя и избистрени умове, пролетта е време за обновление както за нас, така и за природата.

Тази палитра от цветове идва точно навреме с колекцията на Tommy Hilfiger пролет-лято 2024, която е празник на динамичният модерен стил. От бранда този сезон обръщат поглед към своята история, съчетавайки я с класическото американско облекло, за да създадат колекция, в която безпроблемно се комбинират усещането за лекота, оптимизъм и изискана елегантност. 

С изгарящо желание се усмихваме и се подготвяме за нови начинания с почти свръхчовешка енергия. И избираме зеленият цвят, който царува като символ на прераждане и надежда. Той е пълен със свежест и мир, отразяващи жизнеността и благосъстоянието, които пролетта носи със себе си. Така, облечени в зелено, ние не само изразяваме нашата свобода и сърце към природата, но и се възползваме от позитивната енергия, която този цвят носи.

В новата пролетно-лятна колекция на Tommy Hilfiger, този ренесанс на природата и емоциите се отразява през всяка дреха. Зеленият панталон с райета, изработен от 66% устойчива вискоза и 34% EcoVero™ вискоза, е символ на свободата на движението и екологичната осъзнатост. Със своите връзки на талията, панталонът предлага гъвкавост и комфорт и е идеален за комбиниране както с високи, така и с ниски обувки. Съчетаващ удобство и стил, този панталон е перфектен за пролетните разходки или неформални срещи с приятели.

Зелената поло блуза предлага комфорт и стил със своя удобен и свободен силует. Изработена от висококачествени материи, тя осигурява гъвкавост през целия ден. Стилът Oversized добавя модерен акцент към тоалета и я прави подходяща за различни събития и активности през пролетта.

А шалът е перфектното допълнение към вашия пролетен аутфит. Изработен от висококачествен модал, той е мек и приятен на допир и осигурява топлина през по-хладните пролетни дни. Дизайнът му на райета добавя стил и индивидуалност към вашия външен вид и го прави идеален за съчетаване с други дрехи.

С пролетната колекция на Tommy Hilfiger вие не само ще се чувствате свежи и енергични, но и ще излъчвате светлина и жизненост, съчетавайки се с ренесанса на природата и новата страница в книгата на живота си.

Колекция пролет 2024 на Tommy Hilfiger е налична в магазините на марката в The Mall, Paradise Center и Serdika Center, както и на tommy.com