Мода

Марго Роби започва нова ера без Chanel

Ангелът на Холивуд вече е свободен!

Марго Роби започва нова ера без Chanel

Снимка:  Getty / Gareth Cattermole

Ангелът на Холивуд вече е свободен!

Марго Роби вече не е лице на модния гигант Chanel. И да, това може да ви звучи като лоша новина, но в случая всички се радват.

Многократно невероятно талантливата и още по-невероятно красива актриса бе критикувана заради визиите, с които се появява на големи събития като награди, премиери или  турове за филмите си. Те бяха 99% дело на бранда Chanel, който от години има все по-лоши и лоши попадения в колекциите си. 

Като добавим и противоречивата личност на стилистката й Кейт Йънг, визиите на Марго бяха често в категорията "зле облечени звезди."

Е, да, но това спира дотук! 

Социалните мрежи бясно обсъждат най-новите изяви на най-красивата жена и най-добре платената актриса в света Марго Роби. На последните събития, включително наградите на Governors, Марго се появи само и единствено в тоалети на Bottega Veneta, от което мнозина заключиха, че ексклузивният договор на актрисата с Chanel е приключил

Потребителите на Twitter също забелязаха, че тези мемета, публикувани Instagram блога @diet.prada, бяха харесани и от стилистката на Марго.

Марго Роби стана посланик на Chanel през 2018 г. Не е ясно дали австралийската актриса ще се присъедини към италианската къща Bottega Veneta, но ние нямаме търпение да видим какво предстои! 

 

Урок по небрежен шик от красивата Марго Роби