Мода

Международен фотоконкурс с голяма награда търси вдъхновяващи кадри в България

Красотата често е само на една крачка разстояние и няма нужда да пътуваме до другия край на света, за да я открием. Впечатляващите места и неочакваните гледки, които слагат начало на вълнуващи истории, ни очакват зад ъгъла или по пътя към работа, в градския транспорт или на кратка уикенд-ваканция. Международният фотоконкурс на модната платформа Answear - JourneySpirationBG ни провокира да ги забележим, да ги запечатаме и да ги споделим в Instagram до 31 юли. 

Победителят в престижното състезание ще бъде избран от професионално жури. В него влизат Биляна Славейкова, блогър и журналист, и Елица Бехар-Михайлов - маркетинг експерт, фотограф и блогър. Освен първото място, авторът на най-добрата снимка ще получи голямата парична награда от 2000 лева. Два допълнителни приза от 250 лева ще бъдат връчени на участниците, които успеят да създадат приковаващ вниманието кадър.

На снимката: Биляна Славейкова

Конкурсът на платформата за градска мода Answear се провежда за пети пореден път у нас, като предишното му издание на тема FoodSpiration вдъхнови над 500 участници да споделят специалните си моменти.

В новото издание JourneySpirationBG може да се включи всеки, без значение дали е любител фотограф или професионалист, като погледне на ежедневието си по нов начин и превърне обичайния си маршрут в пътешествие.

На снимката: Елица Бехар-Михайлов

Ако имате око за красивото и искате да споделите кадри на вашите неочаквани дестинации и емоционални моменти, качете ги в своя Instagram, отбележете @answear_bg на снимката и в описанието към нея, добавете хаштага на конкурса - #journeyspirationBG и последвайте @answear_bg. Пълните условия за участие и повече информация ще откриете на www.lifespirationstartshere.answear.bg.