Мода

Мъжкото сако в дамския гардероб: 23 идеи как да го носим

Отново взимаме назаем от любимия си мъж.

Този път нахлуваме директно в неговото пространство, без да чакаме той да се сети, че ни е студено, и елегантно да ни преотстъпи сакото си. Взимаме си го сами, за да го превърнем в част от стайлинга си, и открихме 23 начина то да изглежда много, много тренди.

Неговият oversize размер позволява да го адаптираме в различни и интересни комбинации. Може да го сложите вместо палто върху копринената си рокля, с която отивате на специална вечеря, да го съчетавате с деним (често и той може да бъде откраднат от мъжкия гардероб), да стане част от костюм с пола или панталон, а понякога самото сако може да се превърне в рокля. Достатъчно е да сложите колан на талията, ако искате да я подчертаете, но може и без него, и да обуете едни страхотни стилето обувки, които издължават крака ( в студените дни може да ги замените с ботуши над коляното).

Винаги е имало нещо привлекателно и чаровно в андрогинната визия, която понякога се получава с мъжките дрехи. За някои мъже (споделям от личен опит) тя може да бъде по-съблазнителна от която и да е мини секси рокля. Така че, момичета, грабвайте саката и ги носете с цялата женственост, която притежавате и излъчвате.

А ето още какво може да добавите в гардероба си, за да сте в крак с тенденциите тази зима.