Мода

На парти с Gucci и всички техни подаръци. Пу за мен!

Представяме ви новата кампания Gift Giving на световния бранд.

Официално обявяваме сезона на подаръците за открит и го правим по най-бляскавия начин – с Gucci.

Новата празнична кампания на марката – Gift Giving, е под вещата режисура на Петра Колинс, който ни отвежда сред магията на Le Roi, легендарната зала за танци и кино в Торино (позната още като Sala da Ballo Lutrario), която отваря врати през далечната 1926 г., а през 60-те е реставрирана от дизайнера и фотограф Карло Молино. Там под светлините на огромна диско топка сме готови да отброяваме последните минути на старата година, за да посрещнем новата. С малко носталгия по миналото, но с много вдъхновение за бъдещето. И с най-тренди аксесоарите за този сезон на Gucci – чанти, колани, бижута, очила, обувки и брошки, много брошки. Аз със сигурност искам от тях.

За всички почитатели тази година мобилното приложение на марката ще е още по-интерактивно и ежедневно ще предлага нови и нови идеи за подаръци. Нещо като козметичните календари, скрити зад „тайни врати“, отварящи се ден по ден. Да, екипът на Алесандро Микеле е пълен с изненади. 1, 2, 3...

Насладете се и на видеоклипа към кампанията, дело на Петра Колис, но не и без креативните наставления на самия Алесандро!