Мода

На ръба между класическото и спортното излъчване

Вижте нашата втора визия от колаборацията ни с A|X Armani Exchange!

[[more]] За мен е удоволствие да съм сред хората, които могат лично да се докоснат до новата колекция на A|X Armani Exchange. Ще се радвам да споделям с вас своите интерпретации на тема градски шик и функционалност.

Новата колекция Есен/Зима 2016 на бранда отразява характерния уличнен стил и функционалност, без да ни лишава от възможността да бъдем себе си и в синхрон с динамичното си ежедневие. В нея откриваме както изчистени елегантни кройки, които ще ни помогнат да изглеждаме неповторимо в офиса, така и сравнително по-олекотени и свободни модели, подходящи за уикенда и неформалните дни.

Днес ви представям своята втора визия от колаборацията ни с A|X Armani Exchange. В нея съм комбинирала елегантен панталон с висока талия – абсолютен фаворит и задължителен елемент от гардероба на всяко момиче, с удобна бяла тениска и уютен бомбър, който придава по-неформален и завършен вид на визията. Миксирането на различни стилове е сред любимите ми техники в модата. То ни позволява да изразим себе си, без да робуваме на рамките и установените норми.

За снимките са използвани панталон, тениска и бомбър от колекцията на A|X Armani Exchange, които може да откриете в магазина на марката, намиращ се в Paradise Center. Последвайте Armani Exchange във FacebookInstagram и Twitter.