Мода

Най-актуалната лятна комбинация, която всички носят този сезон

Мода

Най-актуалната лятна комбинация, която всички носят този сезон

Снимка: Instagram @_jeanettemadsen_

Още миналото лято комбинацията от широка цветна риза и къси панталони се открои в Инстаграм, но сякаш остана встрани от основните тенденции. Затова пък тази година се завръща и започваме все по-често да я виждаме в различни цветове и някои класически принтове като райето. Може би първоначално ще ви напомни на пижама, но от онези, които спокойно могат да се разхождат и навън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Leia Sfez (@leiasfez)

Тази семпла комбинация несъмнено е най-добрият съюзник за лятото и особено за плажа. Първо защото съчетава комфорт и практичност, а едновременно с това стои ефектно и елегантно. Какво повече можем да искаме от един летен тоалет, нали?

Обикновено панталоните и ризата са направени от памук или лен, което допълнително носи лекота, особено за по-горещите дни. Няма как да не отбележим и свежите цветове като оранжево, синьо и зелено, в които виждаме най-често това съчетание. Точно както ви показахме, че го прави Бела Хадид.

Така че със сигурност ще имаме един подобен сет под ръка, като най-важно е той да бъде oversize и от качествена материя, за да носи комфорта, от който имаме нужда. Оттам нататък имаме свобода дали ще го носим с по-елегантни или по-спортни аксесоари и най-вече в зависимост от това дали ще го запазим само за ваканцията си, или ще го разхождаме и в градски условия.

 

А ето и няколко шопинг находки...