Мода

Най-актуалният пуловер за есента: 10 шопинг находки

Райе, райе и пак райе

Ако има дреха, с която можем да определим 2022-ра, то това несъмнено е пуловерът на райе тип breton, който често е и в oversize силует. Носихме го в преходния период между зимата и пролетта и сега отново намира своето специално и запазено място в стайлинга ни. Може би защото е безценен, особено в онези сутрини, когато се озоваваме пред гардероба си напълно невдъхновени. Достатъчно е да го комбинираме с дънки, широк панталон или с миди пола, защото той винаги ще изглежда стилно. Дори и ако само го преметнем през рамене в непостоянното време тези дни.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Както и да решим да го добавим към ежедневния си тоалет, едно е сигурно - винаги ни кара да изглеждаме по-елегантно. Но пък знаем, че той е неизменна част от капсулния гардероб на французойките, така че има защо да бъде една от онези класики, в които си заслужава да инвестираме. Въпреки че ние открихме и някои много бюджетни находки, с които можем да си вземем повече от един (вижте галерията ни!)

Да, защото освен в добре познатата му версия в черно и бяло, виждаме и комбинация от бяло и червено, бяло и зелено или онова хубаво синьо, което ни носи много морско вдъхновение. Някои модели се открояват с красиви златни копчета, докато други пък са с по-дълбоко деколте и семпла яка. Така че със сигурност имам с какво да ни вдъхновят моделите в новите колекции.

 

Обувките, които са перфектни за любимите ни mom jeans