Мода

Най-елегантните тоалети на наградите "Грами"

Една от приятните изненади обаче определено идва от Лейди Гага, чиято визия ни очарова. Едва ли някой е в състояние да ни подтикне да се усмихнем широко към старите ленти на Холивуд както го прави Гага с елегантната си черно-бяла рокля Armani Privé, в изтънчената компания на ослепителни диаманти на Tiffany & Co.

Най-елегантните тоалети на наградите "Грами"

Photo by Amy Sussman/Getty Images

Церемонията по връчването на наградите "Грами" обикновено е събитие, при което по правило модните правила не важат. Най-изтъкнатата вечер, посветена на музиката, е позната с предизвикателните тоалети, които имат за цел да привлекат вниманието, но съвсем не са по вкуса на всеки.

Една от приятните изненади обаче определено идва от Лейди Гага, чиято визия ни очарова. Едва ли някой е в състояние да ни подтикне да се усмихнем широко към старите ленти на Холивуд така, както го прави Гага с елегантната си черно-бяла рокля Armani Privé, в изтънчената компания на ослепителни диаманти на Tiffany & Co.

 

Истината изисква да признаем, че особено ни допада да виждаме умело намигване към модната история на червения килим, а роклята на Versace, която носи Дуа Липа, е от есенната колекция „Miss S&M“ на къщата от 1992 г. Синди Крауфорд, Бионсе, Наоми Кембъл и Донатела Версаче са носили версии на емблематичната визия през годините.

 

По любопитен начин музикалните видеоклипове и церемониите по връчване на музикалните награди от края на 90-те и началото на 2000-та задават тона на модата в настоящия момент. Можем да проследим това при Хейли Бийбър, която носи Saint Laurent. Тоалетът й е олицетворение на елегантност и артистична чувствителност.

 

Ако си мислите, че ви е омръзнало да гледате розово по червения килим, то тогава ни позволете да ви запознаем отблизо с роклята на Тинаше. Тинаше, наричана още „новата Бийонсе в хип-хопа“ не се появява с онова ярко розово, с което сме свикнали. Това е нов поглед към цвят, който по особено оригинален начин. В галерията ни можете да разгледате и други тоалети, които впечатляват с елегантност.

 

Най-стилните тоалети на Оскарите