Мода

Най-красивите тоалети от червения килим на наградите "Оскар"

Кой какво облече?

След поредицата от виртуални церемонии, тази на наградите „Оскар“ беше една от най-дългоочакваните, тъй като номинираните имаха възможност да присъстват на живо и да преминат по истински червен килим. Това направи и 24-годишната българка Мария Бакалова, която беше сред най-ослепителните дами на вечерта, като този път тя се появи в тоалет на Louis Vuitton.

Изключително красива беше и Аманда Сейфрид, облечена в Armani Prive, която беше номинирана в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля заедно с Мария, но нито една от тях не успя да грабне статуетката. Затова пък успяха да допринесат за това церемонията да бъде по-бляскава. Въпреки това липсваше онази пищност, която сме свикнали да виждаме в предишните години и със сигурност липсваше присъствието на някой от най-големите холивудски знаменитости.

Кери Мълиган прикова погледите с рокля на Valentino, а на италианската марка беше заложила и Зендея. В тоалети на Louis Vuitton видяхме още и южнокорейката Юн Ю-джун, както и Реджина Кинг, докато Марго Роби не изневери на Chanel. Вайола Дейвис пък беше в тоалет на Alexander McQueen.

Клои Джао, която спечели в категорията за най-добър режисьор, пък премина по червения килим с кецове, което не беше изненада, защото и на предишните церемонии по време на виртуалните включвания тя предпочиташе да бъде в по-небрежен стил.  

Хали Бери в Dolce & Gabbana

Анджела Басет в Alberta Ferretti