Мода

Най-модерните цветове при пуловерите с тези 10 елегантни стайлинг идеи

Кои са те?

Най-модерните цветове при пуловерите с тези 10 елегантни стайлинг идеи

Снимка: The Style Stalker

Зимата най-после напомни за себе си и ни накара да извадим най-дебелите пуловери и най-топлите якета. Да, признаваме си, малко е сложно да сме елегантни през зимата, просто защото комфортът излиза на преден план и сме склонни да напластяваме дрехи в името на това да се защитим от ниските температури. Ясно е, че ако изберем монохромен тоалет в бежово, черно или сиво можем да го постигнем, независимо дали сме комбинирали пуловер, панталон и палто или жилетка, яке и дънки.

Но пък тази зима ярките цветове идват на помощ да освежат не само най-сивия сезон, но и да внесат повече свежест в стайлинга. И най-лесният начин да го направим е с някой мек, топъл и цветен пуловер. Кои обаче са най-модерните нюанси?

Разбира се, няма как да не започнем с яркото и наситено розово, което Valentino направи абсолютния must have цвят за есенно-зимния сезон. Дотолкова, че се появи и тренда Barbiecore, което за един момичешки гардероб идва точно на мястото си. Затова и пуловер във фуксия си е абсолютно задължителен сега.

Зеленото, което властваше миналата зима, се задържа сред тенденциите, за да ни дава множество възможности за color block съчетания с розово, жълто и оранжево. А то от своя стана също е много актуално при пуловерите, както видяхме и сред street style вдъхновенията от улиците на Париж миналата седмица. Особено в комбинация с розово.

Лилавото продължава да владее модните класации. Този цвят, понякога обожаван, понякога недолюбван, все пак е любим на дизайнерите, които му намират място в своите колекции. Това можем да кажем и за по-класически цветове като синьото и червеното, които винаги свързваме с по-смелите стайлинг идеи. Но пък сме на прага на февруари и ще виждаме доста червено около себе си.

 

15 от най-топлите и елегантни палта, които носим тази зима