Мода

Най-спортният аксесоар в най-елегантните стайлинг идеи

Бейзболната шапка отново е must have

Най-спортният аксесоар в най-елегантните стайлинг идеи

Снимка: The Style Stalker

Топмоделът Кендъл Дженър затвърди подозренията ни, че бейзболната шапка остава сред тенденциите при аксесоарите. Нещо повече – виждаме я в една по-различна, но пък доста стилна светлина – в комбинация с едноцветна миди рокля, пуловер, вързан на кръста, макси обеци и обувки на ток. Еклектично, но ефектно. Точно така беше избрала да се появи Кендъл в публиката на U.S. Open, където беше в компанията на годеника си Девин Букър и отново прикова вниманието на модните критици. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sonia Lyson (@sonialyson)

Сред street style фешънистите, които в момента препускат из модните столици, също се открояват различни стайлинг идеи, в които се откроява именно този спортен аксесоар, така че смело го връщаме под светлините на града. През уикенда можем да го носим със суитшърт, дънки и кецове и е достатъчно да бъде в ярък цвят, за да се откроява в тоалета.

Бейзболната шапка обаче може да бъде прекрасно допълнение и към някой oversize костюм, рокля или карго панталон и риза, отново съчетани с високи токчета. По този начин прави стайлинга не само по-интересен, но и ни спасява в моментите, когато нямаме време да оправим прическата си. Така че е добре да имаме поне един модел в актуалните за сезона зелено или синьо, които ще дадат стилен акцент на всеки аутифт.

 

Най-актуалният пуловер за есента: 10 шопинг находки