Мода

Находки на деня: Новите звезди на Converse

Време за шопинг!

Може би неслучайно думата star или звезда присъства в името на този изключителен модел Run Star Motion на Converse, който открихме в новата колекция на District. Защото можем да кажем, че той е новото ярко и звездно присъствие сред кецовете тази есен. Модел, който няма как да остане незабелязан, заради смелия си дизайн. Дръзката визия е вдъхновена от спортните обувки от началото на хилядолетието и улавя по най-добрия начин енергията на градските улици. Точно затова си пасват перфектно. 

Донякъде ни напомнят на грубите дизайнерски боти, които станаха тотален хит миналия есенно-зимен сезон и точно затова им предричаме бляскаво присъствие в стайлинга за следващите месеци. Вероятно се чудите как точно ще се движите с тях (е, ние си го помислихме), защото ви изглеждат твърди и неудобни подметките, но веднага ви уверяваме, че е точно обратното.

Стелката и междинната подметка обгръщат неусетно стъпалата и са толкова меки и комфортни, че си заслужава да загърбите за малко класическите кецове Converse. Да, роди се звезда и тя се казва Run Star Motion!

Не по-малко забележителен е и моделът Run Star Hike, който също е истински бестселър. А ние няма как да устоим на розовия му пастелен нюанс и на факта, че за направата му са използвани рециклирани материали. С него градските преходи ще бъдат още по-комфортни и стилни.

И ако все пак искате да нещо по-класическо, както в добре познатите модели и цветове, така ви в нови нюанси и принтове, със сигурност ще го откриете ето ТУК.

С подкрепата на District