Мода

Назаем от стила на Кейти Холмс: От глава до пети в кожа

И съвсем няма нужда да се чувстваме като в „Матрицата", а напротив.

Назаем от стила на Кейти Холмс: От глава до пети в кожа

Панталон <a href="https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1123303001.html" target="_blank">H&amp;M</a>

Неколкократно сме писали този сезон и за кожената пола, и за кожения панталон, и за кожения блейзър, защото този тренд е изключително актуален този сезон. Затова е напълно естествено той да прелее в тенденцията за цялостен тоалет от кожа (независимо дали е еко или естествена). Наскоро Кейти Холмс се появи именно с такъв – черна oversize риза, комбинирана с панталон и затвърди напълно убеждението ни колко елегантни можем да изглеждаме от глава до пети в кожа. И съвсем няма нужда да се чувстваме като в „Матрицата", а напротив.

С кожен стайлинг се появиха наскоро актрисите Лупита Нионго и Ема Дарси в тоалети на Alexander McQueen, както и Риана, която блесна под светлините на прожекторите на шоуто си Savage X Fenty Volume 4 с ултрамини пола и късо яке от колекцията на Alaïa за пролет/лято 2023.

Със сигурност черната кожа е най-популярна, но пък цветните варианти са най-добрият начин да се откроите. Основни трикове за студеното време е да имате винаги топ под ризата, якето или сакото от кожа, за да можете да ги съблечете, ако ви стане топло.

Най-добре избирайте силуети, които не прилепват към кожата (освен ако не търсите точно този ефект), за да се чувствате по-комфортно, а и изглежда доста по-стилно. И колкото по-семпло е съчетанието, толкова по-елегантно ще изглежда! А ако все още нямате дреха от кожа или си търсите другарче за тази, която имате вече в гардероба, може би ще ви бъдем полезни с шопинг находките, които ще откриете в галерията ни.

 

Коженият панталон в 14 от най-елегантните стайлинг идеи, които да пробвате