Мода

Назаем от стила на Лила и Кейт Мос: 7 елегантни шопинг находки

Мода

След като Кая Гербер показа, че е достойна наследница на своята майка – супермоделът Синди Крауфорд, дойде време да проследим стъпките в модата на още едно пораснало момиче. Това е Лила, дъщерята на още един супермодел – Кейт Мос. Кейт, която е от онези вечни модни икони, от които винаги имам какво да научим, особено по отношение на така наречения небрежен шик. Само преди дни Лила направи своя дебют в британския Vogue, изгрявайки на корицата му, заснета от легендарния Стивън Мейзъл, който неведнъж е снимал нейната майка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lila Grace (@lilamoss)

Преди това Лила има самостоятелни корици за италианския и японския Vogue, а когато беше едва на 13 години, се появи на корицата на Vogue Italia в компанията на Кейт. Все по-често можем да видим Лила Мос и на модния подиум, дефилирайки за големи модни брандове, а миналата година двете с Кейт бяха част от ревюто на Fendi в Париж и няколко месеца по-късно от това на Fendance – колаборацията, която направиха Fendi и Versace в Милано. Така че можем спокойно да кажем, че тепърва ще виждаме младата наследница под светлините на прожекторите. И все по-често сама.

По отношение на стила си Лила не по-малко е повлияна от Кейт и нейната формула за семпли, класически и стилни тоалети, които често включват черен блейзър, мини рокли, черни дънки и токчета, с които те със сигурност изглеждат още по-елегантни. Затова и днешните ни шопинг находки са вдъхновени именно от тях.

 

Нещата, които Кейт Мос превърна в класика