Мода

Неочакваните цветови комбинации, с които да освежите стайлинга си

Мода

Напук на лошото време, което ни изненада този месец, заради което не успяхме да се разделим напълно с част от зимния си гардероб, вече сме готови да освежим стайлинга си с нещо свежо и цветно, пък било то и нова чанта. Една обиколка из магазините е достатъчна, за да видите, че тази пролет е напълно подвластна на цветовете, повечето от които са ярки и наситени.

Със сигурност ще ви е най-лесно да ги носите в монохромни комбинации, но пък толкова по-ефектно и елегантно може да се получи аутфита ви, ако съчетаете повече от един. И днешната си селекция със стайлинг идеи показва точно това. Зеленото е един от главните герои, а него май всички успяхме по един или друг начин да добавим в гардероба си през последните месеци. Този сезон обаче можете смело да го съчетаете в един тоалет с други ярки цветове като оранжево, жълто или розово. Най-неочаквана, но пък много стилна е комбинацията му с лилаво.

Лилавото пък изглежда доста стилно и с оранжево, както ни показва скандинавското момиче Емили Синдлев. Така наречената фуксия също е сред тенденциите за топлите месеци и можете смело да се облечете в нея от глава до пети. Но пък може и да се съчетае с по-светло розово, за да се балансира яркостта на тона. По-светлите и пастелни нюанси на този цвят се съчетават страхотно и с бледо жълто, което също е супер актуално в момента.

А ако харесвате светлите и бежови цветове, можете да ги носите с аксесоари в синьо и оранжево, защото дават много добър акцент в цялостната визия. Докато кралското синьо може смело да бъде комбинирано с червено или оранжево. Така че пролетта ви дава достатъчно свобода да бъдете по-дръзки в съчетаването на цветове, независимо колко ярки са те.

 

7 неща, с които стайлингът ви през пролетта ще бъде по-изискан