Мода

Nike съвсем скоро ще разрешат носенето на джапанки с джобче

Това лято на плажа няма нужда да мислите къде да си оставите ключовете, кредитната карта и нещо друго дребно, което ви е важно.

Nike съвсем скоро ще разрешат носенето на джапанки с джобче

Снимки: Nike

Това лято на плажа няма нужда да мислите къде да си оставите ключовете, кредитната карта и нещо друго дребно, което ви е важно, защото от Nike съвсем скоро ще узаконят новите джапанки с джобче Benassy. 

 

 

След безцветните пластмасови чехли и тези обсипани с камъни Swarovski или пък най-различни пухени и космести техни варианти, сега ще трябва да гледаме и такива с джобче. Много се надявам Benassy да не възкресят буквално модата на Fаnny Pack или както ги наричаме у нас, "чантички-бананки", а само да я издигнат до ново ниво.

Марката все още не е обявила дата на световната премиера на едни от най-грозните джапанки, които съм виждала, но колкото повече ги гледам, толкова повече си мисля, че всъщност бих ги носила! Освен това има шанс да накара купища мъже да се откажат от диагоналките на голо, което ако стане...

Изборът на цветове засега е ограничен до три (или поне толкова са публикувани), а джобчето е в каишката и има цип. Джапанките са брандирани с тага на Swoosh.

Остава да видим цената или да се оглеждаме по пазарите, защото предполагам, че Benassy ще е един много, много копиран модел.