Мода

Обувките, с които дългите палта изглеждат още по-елегантно

Ако се чудите в какво да инвестирате този сезон

Обувките, с които дългите палта изглеждат още по-елегантно

Снимка: Instagram @anoukyve

Постепенно започваме да се разделяме с любимия си тренч и да го заместваме с не по-малко любимото дълго палто. Все пак температурите падат, а напластяването на дрехите ни се иска да оставим за по-студените дни. Този сезон обемните силуети завладяват и палтата, затова и дължината им със сигурност е под коляното, а понякога и още по-дълга. Това не ги прави по-малко елегантни, а напротив, особено ако умеем да ги съчетаваме добре. И тъй като най-видимата част от тоалета ни през студените месеци са връхната дреха и обувките, решихме да ви покажем с какво точно е най-добре да комбинираме тези дълги палта.

Разбира се, няма как да не започнем с ботушите, които се завръщат всяка година в гардероба ни. Независимо дали са на ток или с груба платформа, с тях успехът е сигурен, особено ако височината им е малко под коляното или над него. Ако обичате андрогинния стил, то тогава заложете на модерните груби мокасини. Те са на върха на тенденциите този сезон и са обувките, които могат да се носят при всеки повод с дълго палто. И не е задължително чорапите да са бели, ако не ви харесва този тренд.

Не всеки обича токчета, но те са обувките, които винаги правят силуета и тоалета по-елегантни. И ако не присъстват в ежедневието ви, то коледните партита, които стартират още през ноември, са добър повод да изпробваме комбинацията от някой statement модел (като платформите на Versace) с дълго палто.

Очевидно нищо не може да детронира класическите маратонки, които ни позволяват всякакви съчетания. Изберете правилния чифт кецове, които ще се съчетаят идеално с дългото ви палто, като най-подходящи несъмнено са ретро моделите, които завладяха Инстаграм фийда ни.

 

Топли и пухкави: 15 якета, с които да посрещнем зимата