Мода

Обувките с плaтформи никога не са били по-изискани и тези 14 тоалета го доказват

Мода

През последните години, особено покрай пандемията, толкова комфортно се наместихме в кецовете и маратонките, че високите токчета останаха на дъното на гардероба или поне докато не се появи някое парти, което си заслужава обуването им. Този сезон обаче дизайнерите сякаш не спират да ни предизвикват, да ни изваждат от зоната ни на комфорт, за да покажем повече дързост в стайлинга си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Tiffany Hsu (@handinfire)

От една страна вече успяват да го направят с всички тези ярки цветове, които са превзели пролетните колекции, а от друга е завръщането на елегантните обувки. И токчетата не само се завръщат, но са придружени от стабилни и извисяващи ни платформи. И колкото са по-големи и дори леко груби, толкова по-добре. Някои модели също са в ярки цветове, което ги прави още по-отличителни, а страхотни и различни варианти вече показаха големите брандове като Versace, Valentino, Bottega Veneta и Schiaparelli.

Виждаме ги все по-често и в нюз фийда ни в Инстаграм и то в най-различни комбинации, защото обувките с ултра високи токчета и платформи могат да стоят изискано както с кожен панталон и тишърт, така и с различни рокли. Те са подходящи и за завърналите се сред тенденциите мини дължини - и при полите, и при панталоните.

И въпреки че изглеждат непосилни за носене, именно платформата е онази част, която всъщност прави високите токчета много по-удобни. Освен това винаги променят стойката и с тях изглеждаме по-уверени, елегантни и женствени.

 

7 шопинг находки, с които да освежите пролетния капсулен гардероб