Мода

Оставете панталоните тази седмица. Вижте 5 елегантни комбинации с поли

Съчетайте смелостта с елегантността и създайте уникални комбинации, които да ви вдъхновяват и да ви правят да се чувствате стилни, професионални и изключително женствени.

Оставете панталоните тази седмица. Вижте 5 елегантни комбинации с поли

Снимка: Freepik

С новата работна седмица предстои не само зареждаща, но и изпълнена с романтика перспектива. Вместо да се връщаме към обичайните панталони и формалния стил, нека да предизвикаме въображението си и да внесем допълнителен шарм и елегантност във визията си, като заменим облеклото с поли.

Тези предложения за съчетания на различни кройки поли не само ще ви подготвят за успешен ден на работа, но също така ще внесат в деня ви допълнителна доза стил и женственост. 

Пола тип молив

Тази класическа кройка е перфектното съчетание на свобода и женственост. С високите ботуши на ток и коженото яке, тя създава вълнуващо елегантен вид, който ще ви отличава в офиса.

 

 

Дълга разкроена пола 

Ако търсите нещо по-различно, дългата пола е перфектният избор. Съчетайте я със сако, ботуши и блуза с цип за впечатляваща комбинация, която съчетава висока мода с професионална изтънченост.

 

 

Сатенена пола

За онова романтично усещане на работната седмица, сатенената пола е идеалният избор. Съчетайте я с пуловер и балеринки за още по-нежен и елегантен вид.

 

 

Плетена пола

Плетената пола е уютна и стилна. Съчетайте я с риза и плетен елек с колан, който подчертава талията, за удобство и женственост през работния ден.

 

 

Къса пола

Не можем да забравим и късата пола, която придава лек, закачлив завършек на тоалета. Съчетайте я със сатенен потник и сако за още по-интересен и модерен вид.

 

 

Нека новата работна седмица бъде изпълнена с увереност, елегантност и романтика!