Мода

От Gucci до Versace – рекламните кампании за пролет 2020, които не можем да пропуснем

Някои модни брандове отново залагат на добре познати лица

От Gucci до Versace – рекламните кампании за пролет 2020, които не можем да пропуснем

Моделите Джийн Кембъл и Селена Форест за Lanvin

Понякога преминаваме през тях без особен интерес, но често бързо приковават вниманието ни. Дали заради модела, или известната личност, която марката е избрала, понякога заради цялостната идея, понякога заради самия бранд, но не на последно място често се прокрадва и почеркът на някой любим фотограф. А най-добрите винаги работят с най-добрите, нали?

Въпреки това изборът на лице на кампанията може да изиграе голяма роля, за да бъде тя по-открояваща се от останалите. Като тази на Versace, в която блести Дженифър Лопес. Още помним как певицата закри последното шоу на марката в Милано, когато се появи с нов вариант на онази емблематична зелена рокля с V-образно деколте, с която прикова погледите на наградите „Грами“ преди 20 години. Силна беше 2019-а за Джей Ло, но не по-малко успешно започва и 2020-а, още повече че я виждаме и в кампанията на Coach.

Със сигурност не бихме подминали кампанията на Givenchy, в която участват дизайнерът Марк Джейкъбс и актрисата Шарлот Рамплинг, както и тази на Vivienne Westwood, в която самата дизайнерка позира до супермодела Наоми Кембъл. Какво още харесахме от пролетните кампании, вижте в галерията ни!

 

А Dolce & Gabbana се вдъхнови от Рубенс