Мода

Перфектните парти обувки, които всички носят

Мода

Перфектните парти обувки, които всички носят

Снимка: Instagram @lenaperminova

Още в разгара на пандемията дизайнерите се умориха от домашните и спортни дрехи, които станаха част от ежедневието на всички, и се завърнаха към всички онези бляскави тоалети и аксесоари, които да ни напомнят, че и това ще мине. Точно това направиха още миналата пролет момичетата, които стоят зад лейбъла Mach & Mach. Няма как да не сте виждали в Инстаграм фийда си онези красиви обувки с панделки, които бихме определили като новите пантофки на Пепеляшка. Обсипани с камъни и в различни цветове, те са истинско украшение, което няма как да остане незабелязано. И сме сигурни, че всяко едно момиче би искало да има поне един чифт в гардероба си, особено сега – в сезона на балове и сватби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от MACH & MACH (@machandmach)

Зад марката стоят сестрите Нина и Гванца Махарашвили, които я основават през 2012 година в Тбилиси. Всичко започва между стените на техния дом, защото още от деца двете момичета развиват огромна страст към модата. „Ярка, футуристична, поп“, така описват естетиката на нещата, които създават. И знаят, че моделите им няма да останат само в границите на родната Грузия. „Искахме да създадем моден бизнес, който предава послания за позитивност и обединение. Вярваме, че глобалното момичешко сестринство е истинска сила, но понякога жените често забравят силата, която притежават“, споделят сестрите преди време за Vogue. Към днешна дата техните модели са носени от знаменитости като Джоан Смолс, Ким Карадашиян, Кейти Пери и от десетки световни инфлуенсъри.

Не е изненада, че точно тези красиви обувки на Mach & Mach се превърнаха в бестселъри в ерата на полу-пост-пандемията, когато постепенно започнахме да се завръщаме към нормалността. Сега обаче я усещаме още по-осезаемо и със сигурност ще има много повече места и поводи, на които да разходим тези обувки-бижута. „Креативният процес зад този блестящ дизайн беше много интересен и в същото време вълнуващ“, споделят дизайнерките пред BAZAAR. „Когато приключихме работата по този модел, разбрахме, че сме създали нещо ново и отличително.“ И с всеки сезон го надграждат, както ще видите и в новите им модели, а ето тук можете да ги откриете.

 

Обувките, с които широките панталони изглеждат още по-стилно