Мода

Плетените комплекти, с които зимните уикенди ще бъдат още по-уютни

Както и за празничните дни, ако избираме семейния уют у дома

Плетените комплекти, с които зимните уикенди ще бъдат още по-уютни

Топ, панталон и халат от вълна и кашмир <a href="https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BD-%D1%81-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%BC%D0%B8%D1%80-p01758940.html?v1=304763814" target="_blank">Zara</a>

Когато търсим комфорт и елегантност и у дома, особено през зимата, си представяме именно тези плетени комплекти, в които да усетим уюта, от който имаме нужда, дори и не само през уикендите. Ако има нещо, което си запазихме от пандемията, е отношението към домашните дрехи и вниманието, с което подхождаме при избора им.

Затова и днес направихме селекция с модели от актуалните колекции, включващи панталони, пуловери и жилетки, някои от които включващи в състава си кашмир и вълна. Те са едно добро решение и за предстоящите празнични дни, ако избираме семейния уют, наслаждавайки се на хубави книги, коледни филми и джинджифилови сладки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

Предимството на тези комплекти е, че могат да се носят и навън – било то, ако сме решили да прекараме време в планината, на разходка с кучето или отиваме на среща с приятелки в някое уютно кафене. Достатъчно е да облечем някое меко палто, да обуем грубите си боти или кецове, заменяйки дънките с нещо стилно и толкова комфортно. Освен това виждаме, че тези комплекти обикновено са в неутрални тонове като сиво, бежово и екрю, което допринася за това усещане за топлина, уют и елегантност. Така че си заслужава да имаме един такъв под ръка.

 

10 стайлинг идеи как да носим дънките с пуловер по най-елегантния начин