Мода

Пролетният гардероб на Блейк Лайвли е пълен със смели цветове

34-годишната актриса от „Клюкарката“ излъчва диско атмосфера от 70-те. Впечатляващият ансамбъл включва горнище от ликра с разкроени рамене под костюм в цвят мандарина и кожен колан с катарама, всеки от които е дело на Sergio Hudson.

Пролетният гардероб на Блейк Лайвли е пълен със смели цветове

 (Photo by Robert Kamau/GC Images)

Пролетта официално настъпи. С повишаването на температурите, цветовете на дрехите в гардеробите ни трябва да се преобразят. В този дух – за вдъхновение обърнете внимание на Блейк Лайвли, която проявява майсторски стил в това да носи най-ярките и смели нюанси с лекота. Последната й визия е колкото жизнерадостна, толкова и абсолютен шик.

Мнозина от нас се притесняват да заложат на оранжевото и на ярките цветове. На първо място защото не са уверени как ще изглеждат и второ, защото се колебаят с какво да го съчетаят.

 

34-годишната актриса от „Клюкарката“ излъчва диско атмосфера от 70-те. Впечатляващият ансамбъл включва горнище от ликра с разкроени рамене под костюм в цвят мандарина и кожен колан с катарама, всеки от които е дело на Sergio Hudson. Блейк допълва визията  чанта Louis Vuitton Capucines и отличителен чифт токчета Christian Louboutin. А насторението, което носи присъствието й, е наистина пролетно!

Блейк Лайвли на 32: Щастлива и красива!