Мода

Пуловер + миди пола – този толкова стилен дует

Една от любимите ни комбинации

Пуловер + миди пола – този толкова стилен дует

Снимка: Instagram @lucywilliams02

Въпреки че обръщахме повече внимание на дългата пола този сезон, тъй като направи своето бляскаво завръщане, отново се връщаме към любимите си миди поли. Те едва ли са първото нещо, към което ще посегнете в зимната сутрин, но когато ви е писнало от дънки и панталони, са чудесна алтернатива. Освен това и толкова толкова стилна, дори и в комбинация с пуловер. Съчетание, което не е новост, но пък за него сякаш винаги имаме нужда от малко вдъхновение, за да го приложим, а не само да го гледаме стилизирано в Инстаграм.

Тоалетите с миди пола и пуловер се превърнаха в особено любими на модните инфлуенсъри като Алексис Форман и Бланка Миро, които са склонни да се придържат към разнообразни цветови гами. И ни показват, че дори и когато пуловерът е oversize, е достатъчно да добавим колан на талията, за да направим силуета по-елегантен и женствен.

Но пък минималистите веднага ще се припознаят в комбинацията от пуловер в екрю и пола в черно или тъмносиньо, към която могат да се добавят светли ботуши за повече контраст. Разковничето при този перфектен моден дует, който се задържа в стайлинга дори и през пролетта, често се крие в съчетаването на различни текстури – плетива с кожа или нежен кашмир със сатен. Но пък една пола от тюл винаги ще добави малко Кари Брадшоу вайб в ежедневието ни, ако сме също толкова смели в избора на дрехи, колкото нея.

Повече дързост може да проявите и ако комбинирате различни ярки цветове – зелено с оранжево или розово с лилаво. Този сезон съвсем не сме лишени от опции в това отношение. А финалният щрих е за високите ботуши, които ще направят комбинацията от пуловер и миди пола ултра изискана. Но пък по-небрежен привкус може да придадете с грубите мокасини, с които ще ви е по-комфортно, а и не толкова студено в тези топли зимни дни.

 

15 стайлинг идеи за първата седмица от новата година