Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Ръкавиците и тяхната необходимост: 21 стайлинг идеи

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Сигурна съм, че имате поне няколко чифта в гардероба си – класически кожени в черно или кафяво или меки и пухкави от плетиво, но често забравяте за тях и предпочитате да сложите ръцете си в джоба на якето или палтото. А понякога се налага да носим кафето си, да препускаме от среща в среща, да разхождаме кучето и миговете навън могат да бъдат безмилостни. Тази седмица ръкавиците се превръщат в необходимост, защото крайностите в температурите изискват крайни мерки. А това е аксесоар, който по-скоро би привнесъл стил или елегантност в тоалета ви, отколкото обратното.

Докато през XVII век ръкавиците са били неотменна част от облеклото, често направени от коприна, кожа или дантела, а да подариш такъв аксесоар било признак на благоволение, то в днешно време сякаш забравяме за фината доза изисканост, която те добавят. Говорим за моделите от кожа, които комбинираме с палта и костюми в класичеси размер, както и за дългите ръкавици, които могат да се съчетаят с вечерна рокля, но това не означава, че и през деня не се вписват елегантно в тоалета. Понякога могат да го освежат, ако е в монохромна гама, а те са в анималистичен принт или в ярък цвят, който се откроява от останалите дрехи и аксесоари. Така че, вадете ръкавиците, момичета, не ги оставяйте на топло в чантата ви.

Припомняме ви как да носите още един елегантен аксесоар - шапка федора:

 

Ако бях филм, щях да бъда „Полунощ в Париж“. Ако бях книга, щях да бъда „Романът на Зелда Фицджералд“. Ако бях песен, щях да бъда „A little party never killed nobody“. Може би защото ми е по-лесно да се търся в книгите, филмите и музиката. Обожавам да слушам любимите си изпълнители на живо. Дотолкова, че съм готова сама да отида до някой европейски град. Така ут...