Мода

С кецове или със сандали? Ето как ще носим красивите миди рокли този сезон!

Мода

С кецове или със сандали? Ето как ще носим красивите миди рокли този сезон!

Снимки: The Style Stalker

Преди време една приятелка ми каза: „Никога не ми е харесвала тази комбинация от рокля и кецове“. Сигурна съм, че и вие сте чували тази реплика неведнъж или самите вие сте от момичетата, които никога не биха комбинирали някоя красива миди рокля точно със спортни обувки. Покрай пандемията обаче свикнахме с комфорта, който ни дават и освен това беше тенденция, която успя да се задържи дълго време покрай налагането на маратонките в света на модата преди няколко години. Дотолкова, че ги носим дори и с костюми.
Напоследък обаче май имаме нужда от завръщането към женствеността в най-класическата й форма или когато на роклите им приляга да бъдат носени с изящни сандали, дори и на много нисък ток. Защото стойката веднага се променя, както и увереността, с която сме готови да разходим любимата си пролетна рокля из града. Още повече, че в колекциите тази пролет има толкова елегантни и цветни обувки, с които роклите сякаш още повече ще се открояват.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee)

И все пак добавяме своето „но“, защото все още не сме готови да се разделим и с кецовете, които през уикендите или по време на някое пътуваме обичаме да съчетаваме именно с рокли. Така че си оставяме и тази опция. Но пък е много важно и какви точно спорни обувки избираме. Например с белите кецове е ясно, че никога няма да сбъркаме, както и с моделите на Converse, макар че при тях зависи от цвета.

Ако вие предпочитате маратонки, е добре те да бъдат в тоналността на роклята, ако тя е по-цветна. Но ако е едноцветна, те могат да бъдат по-ярки и да бъдат акцент в тоалета. Който и вариант да изберете – с кецове или със сандали на ток, си припомняйте думите на Ив Сен Лоран, че в крайна сметка не е важна роклята, а жената, която я носи. 

 

11 минималистични тоалета, които са всичко друго, но не и скучни