Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

С шала ми е най-добре: 27 стайлинг идеи

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Сред красивата зимна приказка навън освен от пухкаво яке, палто от каракул, топъл пуловер и зимни ботуши, със сигурност имаме нужда и от един голям мек шал. Независимо дали ще бъде плетен или от вълна и кашмир, той ще добави доза топлина и усещане за сигурност в точно тези дни, в които трябва да щурмуваме градската действителност в зимни условия.

След като вчера се опитахме да фокусираме вниманието върху ръкавиците, които дори и като необходимост често пропускаме да използваме в студеното време, то днес главният ни герой е шалът. Предлагаме ви цели 27 стайлинг идеи как да го носим елегантно.

Изключително фино той се слива с тоалета ни, когато е в цвета на дрехите ни или в тон, който не е твърде контрастен. В същото време харесваме и големите ярки шалове, с които се постигат смели color block комбинации. До степен, че напълно да преобрази стайлинга ни. Да, един шал! И се оставяме в неговата прегръдка, защото знаем, че точно днес с него ще ни бъде най-добре!

Припопняме ви и как още да го носим при минусови температури.

Ако бях филм, щях да бъда „Полунощ в Париж“. Ако бях книга, щях да бъда „Романът на Зелда Фицджералд“. Ако бях песен, щях да бъда „A little party never killed nobody“. Може би защото ми е по-лесно да се търся в книгите, филмите и музиката. Обожавам да слушам любимите си изпълнители на живо. Дотолкова, че съм готова сама да отида до някой европейски град. Така ут...