Мода

С тениска, морска пола, градски бижута и ефектна чанта

Съчетание за градски момичета, които обичат да привличат внимание

С тениска, морска пола, градски бижута и ефектна чанта

Снимки: Марияна Петрова/mamuri photography; Стайлинг: Косара Чигирева

Понякога незаслужено пренебрегваме тениската като недостатъчно елегантна дреха. Всъщност, както е при всичко с модата, резултатът зависи само от нашето въображение. Съчетанието, което направихме с Дезире Мерони, определено е женствено и вълнуващо.

Спряхме се на червена тениска с надпис, която е прибрана в широка синя пола с ленти в долната си част. Тениската избрахме от предложенията на TOMMY Jeans, а полата е на Molly Bracken. Към съчетанието се включи блестящо любимата ни чанта от колекцията Riviera на Folli Follie. Въпреки че самата тя е като бижу, добавихме ефектните бижута от линията Metal Chic.

Винаги трябва да имате на разположение обувки в неутрален цвят, които подхождат на всякакви различни дрехи и съчетания, а удобството им да е изпитано. Ние се спряхме на сандали GANT с дебел ток, които елегантно ще ни отведат там, където искаме. 

Локация: Cava

Аутфит: тениска TOMMY Jeans, пола Molly Bracken, сандали GANT от магазини Collective / Paradise Center (етаж 1) в София, Burgas Galleria и Grand Mall Varna

Аксесоари: бижута от колекцията Metal Chic и чанта от Riviera колекцията на Folli Follie / София – Paradise Center (партер), Serdika Center (етаж 1), Ring Mall Sofia (партер)

С подкрепата на FF Group