Мода

Съботен шопинг: 15 миди поли, с които стайлингът ви ще е още по-елегантен

Мода

Както наскоро ви показахме, миди дължината доминира при роклите, които внасят женственост и свежест в пролетния стайлинг. Това можем да кажем и за полите, колкото и дизайнерите да налагат мини размерите при тях. Все пак не всички можем да си позволим да носим къси поли, затова миди моделите идват като онази универсална и толкова любима дреха, без която пролетния ни гардероб не би бил същия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

И колкото и да е промеливо времето през април, сме готови вече да ги вадим от него и да ги носим както през работната седмица, така и през уикендите. За офиса избираме по-скоро едноцветни модели, като много подходящи са полите солей, които много добре се съчетават с блейзър. Правите кройки от сатен продължават да бъдат актуални, както в неутрални тонове, така и в по-ярки като зелено, розово или оранжево и в студените дни сме готови да съчетаваме с пуловери.

Полите от деним също правят своето завръщане в тенденциите този сезон и стоят много елегантно в комбинация с бяла риза и обувки на ток, но в същото време могат да се носят с кецове и тишърти. Колкото до принтовете, няма как да минем без цветните флорални десени, които ни носят страхотно пролетно настроение и които със сигурност ще носим и през летните ваканционни дни.

 

10 неща, които си крадем от гардероба на французойките тази пролет