Мода

Съботен шопинг: 17 красиви блузи, които са перфектни за пролетта

Мода

Уморихме се вече от хладните дни, уморихме се и от пуловерите, които се надявахме, че вече сме оставили в дъното на гардероба за следващата зима. В момента, в който слънцето се появи сме готови да ги заменим с някоя красива блуза, която ни носи свежо и пролетно настроение. Едновременно с това прави стайлинга ни по-цветен и ефирен. Точно затова няма как да минем без поне един модел във флорални мотиви. В комбинация с голямо деколте и набори, точно тези блузи са любими на французойките и винаги сме харесвали колко стилно ги носят както с дънки, така и с миди поли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Rouje Paris (@rouje)

Абстрактните и артистични десени също намират своето място сред тенденциите, а точно тях веднага си ги представяме в комбинация с панталон в същия принт. Но пък много лесно могат да освежат всеки костюм, особено ако е в неутрален тон. Ярките цветове обаче успяват да си проправят път дори и при блузите, като са изключително подходящи за по-смели color block съчетания.

Няма как да не забележим и фините модели с връзки или изящни дантели, които внасят романтични нотки в стайлинга ни. Големите ретро яки продължават да се прокрадват сред тях, макар и вече с не толкова ярко присъствие сред инфлуенсърите, както преди година. Така че ако през празничните дни мислите да отскочите малко на шопинг, днес ще ви заредим с поредната доза вдъхновение в нашата галерия. Разгледайте я!

 

15 миди поли, с които стайлингът ви ще е още по-елегантен