Мода

Съботен шопинг: 17 находки от новата колекция на Zara

Какво харесахме?

Лошото време сякаш ни направи още по-нетърпеливи за слънчевите дни, когато ще можем да захвърлим най-после палтата и якетата и ще можем носим красиви рокли, романтични блузи и ефирни поли. Искаме вече да покажем и стъпалата и красивия си педикюр, нали? Точно затова минаваме на пролетно-лятна вълна с няколко шопинг находки, които открихме в новата колекция на Zara. А какъв по-подходящ ден за пазаруване от събота.

Миди роклята на цветя, класическа пола солей в светли тонове, must have риза с обемна яка, широк панталон от цветен деним и тениска с щампа са само част от нещата, които веднага приковаха вниманието ни и които бихме носили многократно през следващите месеци. Но пазаруването все пак трябва да е разумно и не трябва да се затрупваме с неща, за които сме сигурни, че ще облечем само веднъж.

Затова, преди да пристъпите към някое от тези неща (онлайн или ще се разходите до някой от магазините на марката), си помислете с кое от останалите неща в гардероба ви би си подхождало и доколко се вписва в личния ви стил. Ако си отговорите честно, ще ви бъде по-лесно да изберете онова, което е най-подходящо за вас самите. Е, време е за съботен шопинг!

 

10 неочаквани цветови комбинации, които си заслужава да пробвате