Мода

Съботен шопинг: 20 страхотни бели тениски, с които ще освежите пролетния стайлинг

Мода

Бялата тениска е от онези основни неща в гардероба, които през пролетта лесно комбинираме както с дънки, така и с широки панталони или красиви ефирни поли. Носим я дори и с елегантен костюм през работната седмица. Тогава обикновено е изчистена, без щампи и няма значение, че сме заменили кецовете с високи токчета. Понякога е трудно да се намери чисто бяла тениска от качествена материя, затова днес ви показваме няколко такива находки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

По-голямата част от селекцията ни обаче включва модели с както с ярки щапми, които този сезон се завръщат като тренд и се открояват в някои модни колекции. Някои от тях са артистични, други носят закачливи послания, а трети издават музикалния ни вкус.

Нямаше как да не се изкушим и от любимия ни герой Мики Маус с тениска, която ни напомня на един от стайлингите на Кари Брадшоу от „Сексът и градът“, когато тя я беше комбинирала със светло сако. Е, бихме го изкопирали за пореден път.

Минималистични или не, надписите също продължават да бъдат актуални. Но по някои тениски има толкова красиви принтове, че сме готови за малко да ги пренебрегнем или просто да си вземем и от двата модела. Защото белите тениски никога не са ни достатъчни, а толкова лесно освежават стайлинга ни през топлите месеци.

 

10 неща, които си крадем от гардероба на французойките тази пролет