Мода

Съботен шопинг: 24 красиви летни рокли от намаленията в Zara

Мода

Ако има една дреха, с която бихме определили лятото, то със сигурност това би била роклята. Ефирна, нежна, красива – такава си я представяме и може би затова винаги сме готови да добавим поне още една в гардероба си. А намаленията ни дават перфектната възможност. Днес обаче се насочваме към онези в Zara, където разнообразието е толкова голямо, че ни беше трудно да изберем само 24, но пък сме сигурни, че всяка от вас ще открие момичето в себе си поне в един от моделите.

Моделите с различни принтове, на цветя или различни абстрактни форми, винаги се открояват и затова ги виждаме както в мини дължини и асиметрични форми, така и в по-макси варианти. При едноцветните безспорните фаворити този сезон за сатенените рокли тип „нощници“, които са изключително елегантни и подходящи за специални поводи и които също се предлагат в различни дължини.

Роклите тип „риза“ запазват актуалност, като те са предимно в миди размери и толкова подходящи за плажа и летните пътувания. Със своето бохо излъчване нямаше как да не харесаме и поне една-две рокли от плетена дантела, които са тоталния must have за лятото, защото носят усещането за свобода от 70-те години на миналия век и са перфектни за музикалните фестивали, които предстоят.

Завършваме с няколко мини парти рокли с набори, асиметрични форми и буфан ръкави, защото ни очакват доста забавления под звездите през следващите месеци. Освен това са в ярки цветове, за да бъдат още по-забележителни. Вие също!

 

17 страхотни летни шопинг находки от първите намаления в Massimo Dutti