Мода

Съботен шопинг: 24 находки с банските, които ще носим това лято

Мода

Вероятно вече имате планове за летните си ваканции и за кратки уикенд бягства до брега на морето, затова днес ви поднасяме една цветна и стилна селекция с бански костюми. Защото един нов чифт никога не е излишен, а този сезон има страхотни модели, на които не бихме устояли, дори и да нямаме нужда от точно това в момента.

Ще видите, че целият бански продължава да бъде актуален и обожаваме онези класически модели на вертикално райе и в различни цветови комбинации. Но пък има и не по-малко впечатляващи варианти с различни изрязвания и добавяне на декорации или връзки. При половинките разнообразието е изключително голямо – и при формата на чашките, и при долната част, където има по-изрязани модели.

Но пък и високата талия запазва своята актуалност, като тя е много подходяща за по-пищни форми и ако искате да прикриете корема си. По-спорните модели подхождат на по-спортен тип момичета, като те са предимно в по-ярки и неонови цветове. Но пък има и невероятно елегантни бански в по-неутрални тонове, които винаги стоят изключително изискано.

Колкото до цветовете, ярките със сигурност доминират, така че няма как да не изберем нещо в зелено, розово, лилаво или оранжево. Но пък черното и бялото също остават като тренд и с тях знаем, че никога няма да сбъркаме, особено ако кройката на банския е по-ретро. Принтовете също са тренди, като сред тях се открояват монограмите, както и флоралните и психеделичните десени. Какво още харесахме, вижте в галерията ни!

 

Правата пола от 90-те отново отново е хит и тези 8 тоалета го доказват