Мода

Съботен шопинг: Летните обувки, които си харесахме от намаленията в Zara, Massimo Dutti и H&M

Мода

Съботен шопинг: Летните обувки, които си харесахме от намаленията в Zara, Massimo Dutti и H&M

Кожени сандали Massimo Dutti, 249 лв./ 169 лв.

Разпродажбите са перфектният момент, за да освежим летния си гардероб, особено що се отнася до обувките, които знаем, че можем да скъсаме от носене този сезон, но пък има и вероятност да обуем едва един или два пъти. И ако удобните груби сандали бихме носили ежедневно, защото не само са тренди, но и доста удобни, то елегантните сандали или чехли на ток оставяме за по-специални поводи.

Затова пък са толкова изящни, че няма как да не се изкушим да си вземем поне един чифт, особено от моделите с каишки около глезена. Да, каишките се завърнаха и при равните сандали – понякога от кожа, друг път от въже, което пък носи толкова морски заряд, че веднага си представяме как ги разхождаме по плажа.

Малкият и среден ток е актуален при чехлите, които можем да комбинираме както с любимите си летни рокли, така и с бермуди и бяла риза. Цялата селекция от Zara, Massimo Dutti и H&M можете да разгледате в галерията ни, а за останалите аксесоари винаги „отскачаме“ до mishmashfest.com, където намираме страхотни находки за останалата част от тоалета си.

 

17 летни блузи, които си харесахме от разпродажбите