Мода

Селма Блеър - на 50 и по-красива отвсякога

В кампанията си със Селма Блеър от Gap отново сподеят и своите ценности: безвремие и оригиналност. 

Селма Блеър - на 50 и по-красива отвсякога

Снимка: Gap

Селма Блеър не се притеснява от истината, що се отнася до споделянето на възходите и паденията в личния ѝ живот. Актрисата винаги е споделяла детайли от здравословното си състояние, след като получава диагнозата "множествена склероза" през 2018 година.

В мемоарите си Mean Baby, Блеър споделя за дългата си зависимост от алкохола, която започва едва на 7 години, както и за други травмиращи преживявания, включително опити за самоубийство и сексуално насилие.

 

 

„Не знам дали бих оцеляла в детството си без алкохола. Именно затова той е такъв голям проблем за повечето хора. Той предоставя огромен комфорт, огромно успокоение в началото. Може би за мен това бяха първите няколко години, защото започнах наистина много рано и използвах алкохола за успокоение и начин да се справям със ситуациите“, споделя актрисата. 

Именно защото е преживяла толкова неща, но все пак е оцеляла и дори е станала по-силна във времето, тя е идеалното лице за новата кампания на Gap, с която те символично обявяват на света, че са тук и са силни. Компанията премина през множество възходи, като например сътрудничество с Yeezy, но през последните години марката затвори 70% от магазините си. 

 

 

В кампанията си със Селма Блеър от Gap отново сподеят и своите ценности: безвремие и оригиналност. Марката остава вярна на същността си, усъвършенствайки своя деним Washwell от 90-те, големите бели ризи, карго панталоните и худитата с лого, но и работи внимателно върху това да расте и да се развива. 

В YouTube вече може да се види и кратко видео, което показва и какво се случва зад кадър на кампанията.

Айрис Апфел на 101 – една истинска модна икона