Мода

Щом ми харесва, не ме интересува дали е модерно!

  От известно време се опитвам да обобщя какви са тенденциите за пролет-лято 2011 докато в един момент не осъзнах, че това няма никакво значение за мен. Не че не ми е любопитно да знам какво се предлага, какви са новите течения и пр.неща, но не защото това е МОДЕРНОТО, а защото не искам да пропусна моделите, които сякаш определено са създадени за мен. Не знам за вас, но аз никога не бих се разделила с някоя от моите любими дрехи само, защото видиш ли според големите модни експерти, те вече не са модерни. Цикламените ми лачени обувки на токчета са с мен повече от 3 години, но чак сега видиш ли те

 

От известно време се опитвам да обобщя какви са тенденциите за пролет-лято 2011 докато в един момент не осъзнах, че това няма никакво значение за мен. Не че не ми е любопитно да знам какво се предлага, какви са новите течения и пр.неща, но не защото това е МОДЕРНОТО, а защото не искам да пропусна моделите, които сякаш определено са създадени за мен. Не знам за вас, но аз никога не бих се разделила с някоя от моите любими дрехи само, защото видиш ли според големите модни експерти, те вече не са модерни. Цикламените ми лачени обувки на токчета са с мен повече от 3 години, но чак сега видиш ли те станали актуални благодарение на завръщането на диско стила от 70-те. Това, което в същност искам да кажа е, че единственото, което е важно при модата е, че тя ти дава възможност да експериментираш, но ти си тази, която трябва да определиш своя стил и това, което най-добре ти подхожда и подчертава твоите силни страни.
 
Аз лично вярвам, че стиловете трябва да се смесват и жените трябва да използват всяка възможност да опознаят себе си, защото не е безразлично дали си облечена като момиченце, прелъстителка, скучна домакиня или сериозна дама. Това се отразява на самочувствието и поведението ни и определено се забелязва от околните. Ето защо промяната в стиловете и модните течения се явява за мен като още една възможност за експеримент, за откриване на някоя неочаквана и дълбоко скрита под повърхността непозната, която кой знае може да ме отведе там където винаги съм мечтала да отида...На кой му пука дали това е модерно, ако ми стои страхотно, кара ме да се чувствам секси и желана - на никой, това е истината. Едно от най-важните предпоставки да изглеждаме страхотно е да се чувстваме страхотно, а не да очакваме това модно парцалче да ни превърне в модни и желани. Въпреки това, не отричам страхотно е, че света на модата ни предлага все повече и повече възможности да открием себе си и да преодолеем предразсъдъците на заобикалящите ни.
 
Иска ми се да споделя с вас, моделите които този сезон силно ме заинтригуваха и вдъхновиха – кой знае може да откриете и нещо за себе си.
 
 
 
Dolce & Gabbana 2011
 
 
Dolce & Gabbana 2011
 
 
Dolce & Gabbana 2011
 
 
Dolce & Gabbana 2011
 
 
Dolce & Gabbana 2011
 
 
Dolce & Gabbana 2011
 
 
Dolce & Gabbana 2011
 
 
Mango 2011
 
 
Mango 2011
 
 
Mango 2011
 
 
Mango 2011
 
 
Mango 2011
 
 
Massimo Dutti 2011
 
 
Massimo Dutti 2011
 
 
Massimo Dutti 2011
 
 
Massimo Dutti 2011
 
 
Massimo Dutti 2011
 
 
Massimo Dutti 2011
 
 
Max&Co 2011
 
 
Max&Co 2011
 
 
Max&Co 2011
 
 
Max&Co 2011