Мода

Стайлинг вдъхновение за седмицата: Най-свежият цвят, който завладя тенденциите

Мода

Въпреки че цветът на 2022-ра е Very Peri, бихме казали, че съвсем друг е превзел модните колекции и не, не е зеленото. Въпреки че то също продължава да ни бъде любимо. Но покрай него все повече се отличава онова свежо оранжево, което ни напомня на сочни мандарини и един освежаващ Аперол. Забелязахме го при Versace, Prada и Valentino и още миналото лято по време на Седмицата на модата в Копенхаген ярко се открояваше сред street style визиите на фешънистите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Leonie Hanne (@leoniehanne)

Независимо дали ще го носим като цялостна монохромна визия или само като акцент под формата на чанта или обувки, оранжевото добавя своите нотки стил към всеки стайлинг. Някои инфлуенсъри например замениха класическото бежово с него за избора си на тренчкот, а скандинавските момичета загърбиха черното и го предпочетоха за костюмите и блейзърите си.

Най-лесно можем да включим оранжевото в тоалета, като го комбинираме с черно и бяло. Например блуза на райе или точки и пола или панталон в яркия нюанс, а защо не някоя черна рокля с аксесоари изцяло в нюанс на оранжевото. Ако все пак искаме да го носим с нещо по-смело, то перфектно се комбинира с наситени тонове като зелено, лилаво, синьо и защо не розово. И за пореден път се убеждаваме, че пролетта никак няма да е скучна, поне що се отнася до гардероба ни.

 

7 шопинг находки, с които да освежите пролетния капсулен гардероб