Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Тази седмица носим цветно палто от кожа с косъм (34 стайлинг идеи)

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

То е като белите ботуши – всички го носят, но на вас все нещо не ви достига да се престрашите и да го разходите из сивите зимни улици. Е, момичета, сега е моментът да се откроите! Можете да го облечете само, за да стигнете до някое парти, когато носите елегантна копринена рокля отдолу, можете да дръзнете да покриете с него строгия офис дрескод, докато бързате към поредната бизнес среща (да, защо не) или да го сложите директно върху пижамата си и да отидете посреднощ у най-добрата си приятелка. Помните сцената от игралния филм „Сексът и градът“ и новогодишната нощ на Кари и Миранда. Мисля, че тогава категорично се влюбих в палтата от кожа с косъм (изкуствена, разбира се).

Обикновено носят усещане, че с тях изглеждате огромни и дебели, но може би моите 34 стайлинг идеи ще ви убедят, че трябва да го забравите това усещане, незабано, особено, ако искате там в снежната буря или поредния проливен дъжд, а защо не и в някой слънчев зимен съботен следобед да бъдете от онези, след които мнозина ще се обръщат. Та коя жена не иска да бъде забелязана. А най-хубавото е, че ще ви бъде топло и уютно, като най-желаната прегръдка.

Близко като модел е и якето с каракул, което е не по-малко актуално и също може да бъде в цвят.

 

Ако бях филм, щях да бъда „Полунощ в Париж“. Ако бях книга, щях да бъда „Романът на Зелда Фицджералд“. Ако бях песен, щях да бъда „A little party never killed nobody“. Може би защото ми е по-лесно да се търся в книгите, филмите и музиката. Обожавам да слушам любимите си изпълнители на живо. Дотолкова, че съм готова сама да отида до някой европейски град. Така ут...