Мода

Тази вечер аз съм хубава

Бижутата на UNOde50, с които ще заблестите на всяко парти

Харесвам този период от годината, в който въпреки че е зима, поводите за хубави партита са толкова много, че носталгията по летните горещи нощи бързо отшумява. Готови сме да сложим най-бляскавите си дрехи, най-високите токчета и дори в снега да препускаме от клуб в клуб. А там, под светлините на огромните диско топки ние, момичетата, имаме още едно тайно оръжие и това са изящните бижута – големите и пищни колиета, висящите обеци в макси размери, пръстените и гривните, обсипани с камъни.

И за да ви помогна в избора, ви предлагам да се потопите в магията на нощта с колекцията Back From The Stars на UNOde50, вдъхновена от звездите и техния завладяващ блясък. Тя включва 18 модела бижута, два от които са лимитирани. Те носят своята уникалност в онези форми и детайли, които ще направят вашия стил разпознаваем и индивидуален. Така както го постигат с лекота ювелирните майстори на испанската марка.

Защо предпочитам колието да бъде голямо и пищно? Защото може да бъде перфектният акцент на всяка малка черна рокля и в същото време да направи любимия ви тишърт с принт подходящ и за парти визия.

Обеците са в макси размери също и по този начин няма да имате нужда от колие и със сигурност ще подхождат на всеки бляскав топ или рокля, покрита с пайети.

Гривните могат да бъдат няколко в по-минималистичен модел или една, но голяма. Съобразете го спрямо дрехата. На един такъв блейзър с пайети, например, по-семпли гривни с малки камъни биха стояли много елегантно.

Така че, колкото и да е пищен тоалетът ви, не пренебрегвайте бижутата и финалния щрих, който те придават. И колкото по-уникални, както тези прекрасни модели на UNOde50, толкова повече събрани погледи ще заслужите.

С подкрепата на UNOde50.