Мода

Тенденцията в бижутата, която завладя всички

Перлите на звездите

Тенденцията в бижутата, която завладя всички

Снимка: Freepik

Вълната от перли, превземаща света на модата, неизбежно е обявена за най-горещата тенденция за пролет-лято 2024 година. Това нежно и изискано бижу не само властва на модните подиуми, но също така се превръща в неизменна част от гардероба на светски личности и влиятелни личности в социалните медии.

Бланка Миро и перлената огърлица: С изключителния си стил и харизма, Бланка Миро пренася духа на Барселона в своите модни изяви. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

 

Лея Сфез и перленият чокър Sophie Bille Brahe: Френският модел Лея Сфез неизменно привлича вниманието си с перления си чокър, създаден от дизайнера Sophie Bille Brahe. Този елемент на нейния стил е съчетание на изисканост и съвременен шик, което прави впечатление както на подиума, така и извън него.

 

Клеър Роуз и перлената огърлица на Dior: Нейният стил и въздействие я правят не само модна фигура, но и вдъхновение за милиони.

 

Хейли Бийбър и перленият комплект на Tiffany & Co.: Американският модел и медийна личност Хейли Бийбър блесва с комплекта си от перли на Tiffany & Co. Тя смело смесва елегантността на перлите със своя собствен уникален стил, което я прави неотразима за всички погледи.

 

София Ричи и перлената огърлица Chanel: София Ричи, американската социална медия и модел, не се колебае да демонстрира своята любов към перлите с прекрасната си огърлица на Chanel. Този моден акцент допринася за нейния безупречен стил и излъчване на увереност.

 

Тези влиятелни личности не само избират перлите като свой стилен акцент, но и ги представят по начин, който вдъхновява и мотивира милиони жени по света да добавят перлени елементи към своите облекла и аксесоари. Така перлите се превръщат в неизменна част от модната естетика за сезона, подчертавайки изяществото и романтичния дух на времето.