Мода

Тоалетите на наградите Brit

Ето кои са най-силните визии от червения килим на наградите "Брит" 2024.

Тоалетите на наградите Brit

Майли Сайръс получава международната награда за песен на годината за „Flowers“ по време на BRIT Awards 2024 в O2 Arena на 02 март 2024 г. в Лондон, Англия. (Снимка от JMEnternational/Getty Images)

Наградите "Брит" често са отличавали британската мода с изключителни изяви на червения килим. Спомнете си почитта на Лейди Гага към Alexander McQueen през 2010 г., на Кейт Мос към Дейвид Бауи през 2014 г. или Хари Стайлс, който миналата година се появи в костюм на Nina Ricci.

Тази година също видяхме поредица от бляскави ансамбли. От грациозните черни рокли на Дуа Липа, която спечели наградата за най-добър поп изпълнител, Кайли Миноуг, която спечели наградата "Глобална икона", и Рей, която спечели в общо шест категории, поставяйки нов рекорд. Въпреки че Майли Сайръс не присъстваше лично, тя прие наградата си за "Международна песен на годината" за "Flowers" чрез видеоклип в блестяща диско рокля на Gucci с дълбоко деколте. Ето кои са най-силните визии от червения килим на наградите "Брит" 2024. Разгледайте ги в галерията ни.