Мода

В обувките на Сара Джесика Паркър: 5 шопинг находки за празничен стайлинг

Именно с монохромна празнична визия тя доказа, че можем да бъдем и секси, и шик

Още с първите дни на декември стартирахме обратното броене до празниците в края на годината. И не само. Освен да украсим елхата, да изберем новогодишното меню за гостите или дори подаръците, които ще подарим, трябва да вземем предвид още един елемент: тоалетът, който ще носим. Пайети, кадифе, рокля, костюм, пола… На разположение имаме редица предложения. След като вчера ви показахме няколко стилни тоалета за коледното парти в офиса, днес продължаваме с празничния стайлинг, този път вдъхновени от модната икона Сара Джесика Паркър.

Преди дни тя публикува пост в Instagram профила си, а на снимката носи черна монохромна визия, съчетаваща елегантност и чувственост. За да направи това, тя е избрала дантелен топ, който е съчета с миди пола с пайети (да, и за нея ви показахме колко е актуална този сезон). Върху краката й блестят чифт високи токчета с остри върхове, украсени с панделка с кристали, модел на собствената й едноименна марка за обувки. За да устои все пак на студеното време навън, тя беше допълнила тоалета си с черно палто. Тъй като актрисата, изиграла любимата ни Кари Брадшоу, не оставя нищо на случайността, тя беше заложила на черно дори и за маникюра си, с което затвърждава статуса си на модната икона, която е.

С вдъхновение от този стайлинг на Сара Джесика е и селекцията ни от шопинг находки, с които всяка от нас може да го пресъздаде. Или най-малко може да си „откраднем“ част от него – било то черната пола с пайети, която открихме в Zara, както и елегантните обувки отново от празничната колекция на марката. А както неведнъж сме писали – черното палто е абсолютна класика за зимния гардероб.

 

Безупречно стилната Никол Кидман и ревюто, за което всички говорят