Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.

Вдъхновение от новата учебна година в 25 стайлинг идеи

СПОДЕЛЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ

Препи стилът или т.нар. колежански стил в модата е изключително популярен сред момичетата по света. Дори и да не си давате сметка, в гардероба на повечето от нас има не само елементи, заимствани от типичния мъжки такъв, но и от колежанските униформи. Тъмносините блейзери със златни копчета, раираните и карираните ризи, ризите с яка тип "Питър Пан" или красиви панделки, мокасините и пуловерите в стил Ralph Lauren са сред тези заемки.

Точно затова първият учебен ден ме вдъхнови да споделя с вас няколко любими стайлинг идеи, силно повлияни от препи стила в модата.

В случай че до този момент не сте експериментирали в тази тенденция, не се колебайте да пробвате нещо различно. Кой знае, може да бъдете изненадани от резултата, който ще постигнете.

 

Коя е тя? Това и тя не знае... Опитва се, но все не може да се опознае. Дете, момиче или майка с две деца? Обичаща или ненавиждаща заобикалящата я среда? Принцеса или пепеляшка у дома? Предприемач, работник или просто домакиня? Сексуален инвалид или истинска богиня? Летяща или дишаща прахта? Усмихната или озъбена като смърта? Разумна или вятърничава? Модерна или обикновена жена? Зашеметяваща ил...