Мода

Виктория Бекъм и възходът на роклята тип „нощница“

Мода

Виктория Бекъм и възходът на роклята тип „нощница“

Снимка: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Винаги сме харесвали минималистичния и безкомпромисно елегантен стил на Виктория Бекъм. Показа го за пореден път и на сватбата на нейния син Бруклин и ослепителната Никола Пелц, където се открои с така наречената slip dress или казано на български рокля тип „нощница“, специално изработена в модните ателиета собствения й бранд. От една страна тоалета й носеше усещане за блясъка на Холивуд през 40-те години на миналия век, а от друга беше пропит с леки диско нотки ала „Студио 54“. Дълга, с металически отблясъци и с фина френска дантела, добавена на ръка, Виктория само затвърди, че тази рокля наистина прави своето бляскаво завръщане сред тенденциите този сезон. Показахме ви го наскоро в една от нашите шопинг селекции!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

В последния си пост в Инстаграм Виктория Бекъм показа, че на подобни рокли са заложили и част от гостите на специалното бляскаво събитие и най-вече онези, облечени в нейни модели. Сред тях е и една черна дълга рокля, носена от Ева Лонгория, в която сме виждали и самата Виктория и със сигурност е едно изключително изискано решение за всяко момиче, което иска да се открои някъде.

Половинката на Дейвид Бекъм неведнъж е включвала рокли тип „нощница“ в колекциите си. Точно като невероятната рокля в актуалното зелено от Resort 2022, която Виктория облече, за да отпразнува поредното ново лансиране в бюти линията си през октомври миналата година. И ако досега винаги сме свързвали роклите тип „нощница“ като една от емблемите в стила на Кейт Мос, то сега го правим и за този на госпожа Бекъм.

 

20 тоалета, които харесахме от новата колекция на Виктория Бекъм