Мода

Виктория Бекъм на 47 – пет неща, които бихме заели от стила й

Една модна икона празнува

Виктория Бекъм на 47 – пет неща, които бихме заели от стила й

Снимка:  Raymond Hall/GC Images

Днес една от най-стилните известни жени отбелязва своя рожден ден, което ни дава пореден повод да надникнем в гардероба й, защото Виктория Бекъм продължава да бъде истинско модно вдъхновение. Особено когато говорим за безупречна елегантност. Освен в колекциите си, тя ни я показва и в личния си стил, като успя да намери начин да го запази дори и в продължителните месеци на локдаун.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Въпреки че през последните две години Виктория доста често ни изненадва с интересни и доста смели комбинации от цветове, тя обича да се придържа и към своя капсулен гардероб. Нещо, което всяка от нас трябва да има, ако искаме да намерим своята индивидуалност, без да се налага да купуваме тонове дрехи и аксесоари. Обикновено това са най-основните неща, които можем да комбинираме с всичко.

Затова и в гардероба на Виктория винаги има място за класическа бяла риза, която комбинира както с дънки, така и с елегантни поли и панталони. Това се отнася и за белия тишърт, който винаги е необходим, без значение от тенденции и сезони.

Запазена нейна марка са и миди полите, при които обаче избира различни кройки – понякога са тип „молив“, друг път са леко разкроени по дължината, а понякога можем да я видим в любимия солей.

Своята елегантност понякога демонстрира и не с най-официалните рокли, а с изискани костюми (обикновено в бяло или черно), с които се появява под светлините на прожекторите, където почти винаги е придружена от Дейвид Бекъм и децата им.

Колкото до аксесоарите – рядко можем да видим Виктория с ниски обувки, може би защото моделите на ток винаги придават повече женственост, увереност и елегантност на походката ни. Нещо, в което тя е мастър. Почти никога не се разделя и с големите си тъмни очила.

 

Виктория Бекъм показа колекцията си за следващата зима