Мода

Включете се в новото предизвикателство!

Всички в Instagram вече носят възглавниците си като рокли

Време е за новата модна тенденция, която за отрицателно време превзе Инстаграм. Ако сте си у дома по време на извънредното положение и се чудите как да разнообразите тоалетите си за home office-а, сега е моментът смело да грабнете възглавницата в ръка и да я комбинирате с любимия си колан. Ако вземете и още една, можете да я сложите на гърба си и да оформите перфектната рокля за домашна обстановка. 

Предизвикателството се нарича #QuarantinePillowChallenge и вече има над 10 000 публикации със снимки на потребители, които го изпробваха. Участват и мъже, и жени, и малки деца, дори и кучета. Най-популярна стана тенденцията в Русия обаче, а защо е така никой не знае. Подозираме, че там просто имат по-големи възглавници.

Предизвикателството като че ли внася радост и усмивки в живота на хората по света в момента. Социалната изолация тотално е попила в съзнанието ни и всички живеем без ясната представа кога ще се отърсим от нея. Точно затова сега е моментът да се включите в предизвикателството и да бъдете част от една голяма общност, макар и виртуална в Инстаграм. 

 

Музеите с предизвикателство към феновете: да пресъздадат известни картини с подръчни средства